citatecken

» Bemanningspoolen har uppfyllt alla våra krav på personaluthyrning.
Det är enkelt att få kontakt med dem, och de ger alltid snabba och raka besked. «

Alex Möller, Bufab Sweden AB

ARBETA HOS OSS

Att arbeta hos oss
– så funkar det

Som bemanningsanställd hos Bemanningspoolen är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller.

Samma trygghet som i ett vanligt företag

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen.

Vi bryr oss om din utveckling

Ungefär en tredjedel av vår personal övergår någon gång i anställning hos kund. Ibland är en övergång planerad redan från början då kunden har ett anställningsbehov, men först vill hyra in. För många bemanningskonsulter blir det vägen till en tillsvidareanställning hos kunden.

Arbetsmiljö och säkerhet

Din arbetsmiljö är mycket viktig för oss på Bemanningspoolen. Arbetsmiljöansvaret är delat mellan arbetsgivare och kundföretag. Som medarbetare ska du samverka för att åstadkomma en god arbetsmiljö. Som bemanningskonsult hos oss omfattas du självklart av de avtalsförsäkringar som bestämts i kollektivavtalen. Alla anställda hos oss har därför automatiskt de försäkringar som man kommit överens om i kollektivavtalet.

Bemanningsföretag i Värnamo och Gislaved