KONTAKT

Rekrytering & Bemanning

Bemanningspoolen i Värnamo är ditt lokala kontor vid alla frågor när det gäller rekrytering eller bemanning. Vi tror på en stark kundrelation och ett arbete med långsiktiga relationer är viktigt för oss. Därför är en nära kundkontakt betydelsefull så att ni ska bli nöjda genom hela rekryteringsprocessen. Vår lokala förankring i Värnamo gör att vi kan uppnå detta. Vi arbetar efter dina behov för att göra dig nöjd. I vårt kundnätverk idag ser man mindre lokala familjeföretag men också stora globala koncerner, alla med olika behov och förutsättningar.

Vår erfarenhet tillsammans sträcker sig över 50 år när det kommer till rekrytering- och personalfrågor. Vi vill mer än gärna att du ska höra av dig till oss för att vi ska kunna hjälpa dig och din verksamhet. Med ett brinnande engagemang är vi redo att hjälpa dig och påbörja ett långsiktigt och starkt samarbete!

Vi på Bemanningspoolen erbjuder personaluthyrning inom såväl kollektiv- som tjänstesektorn. Den del av personaluthyrning som vi kallar administration och kontor innebär alltifrån olika slag av kompetensområde som HR, ekonomi, administration och kundtjänst. Vi har tack vare vår lokala förankring full koll på regionen och kan därmed lättare sätta oss in i varje enskilt behov och uppdrag. Detta underlättar vårt arbete i att hitta rätt person och rätt kompetens till varje tjänst. Vi har dessutom lång erfarenhet av uthyrning av kompetent personal inom tjänstesektorn här på Bemanningspoolen. Det gör att vi har ett brett kontaktnät och CV-databas när det gäller olika typer av administrativa tjänster på alla nivåer.

Hitta din kontaktperson nedan.

VI PÅ BEMANNINGSPOOLEN

BEMANNING

Anders personalbild bemanningspoolen

ANDERS KARLSSON

Kund-/personalansvarig

mob 070-355 98 80

direkt 0370-30 49 83

anders@bemanningspoolen.se

KORT OM ANDERS

Anders har arbetat 15 år på Bemanningspoolen som Kund och Personalansvarig, under denna tid har han anställt närmare 1000 personer. Han har tidigare arbetat inom produktion och med personalfrågor under 25 års tid.

EKONOMI

Thierry Alanen /Ekonomi

THIERRY ALANEN

Ekonomi

mob 070-521 90 38
direkt 0370-30 49 82
thierry@bemanningspoolen.se

KORT OM THIERRY

Thierry har arbetat på Bemanningspoolen ända sedan starten år 2000. En av hans viktigaste uppgifter är att se till så att kunderna får sina fakturor och att alla anställda får sin lön.

MARKNAD

NICKLAS ERLANDSSON

VD/Affärsutveckling

mob 070-552 05 11
direkt 0370-30 49 81
nicklas@bemanningspoolen.se

KORT OM NICKLAS

Nicklas arbetar med marknad och försäljning på Bemanningspoolen.

PRODUKTION

Kari Idström Marknad/Försäljning

KARI IDSTRÖM

Bemanningspoolen Produktion AB
Marknad/ Försäljning

mob 070-566 98 80
direkt 0370-30 49 91
kari@bemanningspoolen.se

icon_round_plus3HITTA OSS I VÄRNAMO