OM OSS

Närhet, Erfarenhet & Engagemang

Bemanningspoolen är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag med egen produktion. Sen starten år 2000 har vi löst våra kunders personalfrågor både på kort och lång sikt. Vi hyr ut och rekryterar kompetent arbetskraft till såväl tjänste- som kollektivsidan inom många olika yrkesområden I vår egen produktion erbjuder vi moment inom montering, logistik och kvalitet. Vår kärnverksamhet är i Värnamo och vi jobbar inom en 7 mils radie runt Värnamo. Vi vill vara den lokala och nära samarbetspartnern för våra kunder i hela GGVV regionen.

På Bemanningspoolen strävar vi alltid efter långsiktiga relationer som bygger på ömsesidigt förtroende. Vår lokala förankring gör att vi har en närhet till våra kunder och vi tycker att det personliga mötet är det viktigaste i vårt arbete. Varje uppdrag är lika viktigt för oss, oavsett storlek vilket också märks i vårt engagemang.

20år_1000x333px

HISTORIK

Vi har funnits i bemanningsbranschen i över 20 år!

Läs mer rund plussikon

AUKTORISATION

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, en garanti för att vi är ett seriös företag som följer lagar och regler.

Läs mer rund plussikon

Personalförsäkring i Gislaved och Värnamo
Rekrytering i Gislaved och Värnamo

FÖRSÄKRING

Se hela vårt försäkringscertifikat.

Läs mer rund plussikon

KOLLEKTIVAVTAL

Här hittar du en lista på de kollektivavtal vi följer.

Läs mer rund plussikon