BEMANNING

Hyrrekrytering
– ett smart sätt att rekrytera personal

Genom att använda formen hyrrekrytering kan du först hyra och sedan anställa medarbetaren – men bara om du vill. Precis som med tjänsten Hyra personal får du med Hyrrekrytering total kontroll över personalkostnaderna. Du spar en hel del pengar och tid eftersom du bara betalar för den effektiva arbetstiden. Dessutom slipper du lägga tid och pengar på den krävande process som det ofta innebär att rekrytera personal. Men den stora skillnaden jämfört med att bara hyra personal är att du med Hyrrekrytering även har möjlighet att anställa medarbetaren.

VARFÖR HYRA FÖRST OCH ANSTÄLLA SEDAN?

Under uppdragstiden kan ni bilda er en uppfattning om ni har ett varaktigt behov av ytterligare en medarbetare. Dessutom får ni ett kvitto på att personen passar in i er organisation – utan att binda upp er för en anställning. Hyrrekrytering är med andra ord ett smart sätt att se till att du får rätt medarbetare på rätt plats – utan att behöva ta några risker. Därför är Hyrrekrytering en mycket uppskattad metod för att rekrytera personal.

NÄR PASSAR HYRREKRYTERING BÄST?

Har ni fått ett nytt kontrakt som kan innebära ett ökat personalbehov? Vid ökad arbetsbelastning är det ofta svårt att bedöma om ökningen är tillfällig eller bestående. Då kan det vara riskabelt att rekrytera och anställa personal. Men om framtiden innebär ett möjligt ökat personalbehov, är Hyrrekrytering ett utmärkt sätt att snabbt få kompetent hjälp. Att under en begränsad tid kunna hyra personal för att sedan ha möjlighet att erbjuda anställning är både smart och kostnadsbesparande. Välj Bemanningspoolen när du behöver arbetskraft inom lager, industri, kontor och administration.

VI GARANTERAR

Vid Hyrrekrytering tar Bemanningspoolen fullt arbetsgivaransvar. Vi betalar lön, sociala
avgifter, sjuklön, semesterersättning samt försäkringar. Vi tar dessutom på oss ansvaret
att du som kund alltid får den kompetens du efterfrågar. Vill du av någon anledning
avbryta ett uppdrag eller byta medarbetare, så har du alltid rätt att göra det.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om Hyrrekrytering och Personaluthyrning. icon_round_plus3

Rätt person på rätt plats

För oss på Bemanningspoolen är det viktigt att du får rätt person på rätt ställe. Vi är därför mycket noggranna i vår rekryteringsprocess. Bland annat tittar vi på historik i form av bakgrund och kvalifikationer. Givetvis kontrollerar vi alltid referenser för att försäkra oss om att personen lever upp till våra höga krav. Likaså är de personliga egenskaperna naturligtvis också viktiga när vi rekryterar personal.

VI PRIORITERAR ALLTID PERSONER SOM:
  • Har hög arbetsmoral och största möjliga vana,kunskap och erfarenhet av beställt uppdrag.
  • Har hög närvaro och kommer i tid.
  • Strävar efter att utföra arbetet med glöd och har ett gott omdöme.
  • Visar en positiv personlig utstrålning där ärligheten genomsyrar.