Rekrytering och Bemanning i Värnamo

Bemanningspoolen i Värnamo är ditt lokala kontor vid alla frågor när det gäller rekrytering eller bemanning. Vi tror på en stark kundrelation och ett arbete med långsiktiga relationer är viktigt för oss. Därför är en nära kundkontakt betydelsefull så att ni ska bli nöjda genom hela rekryteringsprocessen. Vår lokala förankring i Värnamo gör att vi kan uppnå detta. Vi arbetar efter dina behov för att göra dig nöjd. I vårt kundnätverk idag ser man mindre lokala familjeföretag men också stora globala koncerner, alla med olika behov och förutsättningar.

Vår erfarenhet tillsammans sträcker sig över 50 år när det kommer till rekrytering- och personalfrågor. Vi vill mer än gärna att du ska höra av dig till oss för att vi ska kunna hjälpa dig och din verksamhet. Med ett brinnande engagemang är vi redo att hjälpa dig och påbörja ett långsiktigt och starkt samarbete!

Vi på Bemanningspoolen erbjuder personaluthyrning inom såväl kollektiv- som tjänstesektorn. Den del av personaluthyrning som vi kallar administration och kontor innebär alltifrån olika slag av kompetensområde som HR, ekonomi, administration och kundtjänst. Vi har tack vare vår lokala förankring full koll på regionen och kan därmed lättare sätta oss in i varje enskilt behov och uppdrag. Detta underlättar vårt arbete i att hitta rätt person och rätt kompetens till varje tjänst. Vi har dessutom lång erfarenhet av uthyrning av kompetent personal inom tjänstesektorn här på Bemanningspoolen. Det gör att vi har ett brett kontaktnät och CV-databas när det gäller olika typer av administrativa tjänster på alla nivåer.

Jönköpingsvägen 21, 331 34 Värnamo
Box 2112, 331 02 Värnamo
Tel. 0370–198 80
varnamo@bemanningspoolen.se