citatecken

» Bemanningspoolen har uppfyllt alla våra krav på personaluthyrning.
Det är enkelt att få kontakt med dem, och de ger alltid snabba och raka besked. «

Alex Möller, lagerchef, Bufab

BEMANNING

Bemanningsföretag i Värnamo med omnejd

Personaluthyrning på alla nivåer

Bemanningspoolen erbjuder personaluthyrning inom såväl kollektiv- som tjänstesektorn. Vi har ett brett utbud av bemanningskonsulter inom produktion, lager och montering. Den del av personaluthyrning som vi kallar administration och kontor innefattar olika kompetensområde så som HR, ekonomi, administration och kundtjänst. På Bemanningspoolen har vi lång erfarenhet av uthyrning av kompetent personal inom tjänstesektorn. Tack vare vår lokala förankring har vi full koll på regionen och kan därmed lättare sätta oss in i varje enskilt behov och uppdrag. Detta underlättar vårt arbete i att hitta rätt person med rätt kompetens till varje tjänst. Vår långa erfarenhet av bemanning på alla nivåer har gett oss ett brett kontaktnät och en gedigen CV-databas som gör att vi snabbt kan tillsätta rätt bemanning för just ditt företag.

Är du osäker på om du vill anställa eller hyra så erbjuder vi även hyrrekrytering. Det innebär att du först kan hyra och sedan anställa medarbetaren

Bemanning_1000x667px-1
Att hyra personal istället för att anställa ger total kontroll över personalkostnaderna. Men det innebär även en rad andra fördelar. Till exempel betalar du bara för den effektiva arbetstiden, och du slipper lägga tid och pengar på en krävande rekryteringsprocess. En annan fördel är i en konjunkturstyrd verksamhet då det alltid är svårt att veta om en ökning är tillfällig eller inte. Att då kunna hyra personal under en begränsad tid är både smart och kostnadsbesparande.
Bemanningspoolen har fullt arbetsgivaransvar och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vilket innebär att vi betalar lön, sociala avgifter, sjuklön, semesterersättning samt försäkringar för alla våra bemanningskonsulter.
Det finns givetvis olika orsaker som gör det aktuellt att hyra personal istället för att anställa. En av de vanligaste anledningarna är att företaget har ett tillfälligt behov av arbetsförstärkning. Att då kunna hyra personal under en begränsad tid är både smart och kostnadsbesparande. Ibland uppstår behov av särskild expertis vid ett tidsbegränsat projekt eller utsatt mål. Vi kan då erbjuda projektuthyrning för både kortare och längre perioder. Vid en projektuthyrning tillsätter vi en person eller en grupp utifrån de förutsättningar vi fått angående projektet. I dessa fall är det betydligt mer kostnadseffektivt att hyra in en projektledare eller projektgrupp istället för att behöva gå igenom en tidskrävande anställningsprocess.

Rätt person på rätt plats

För oss på Bemanningspoolen är det viktigt att du får rätt person på rätt plats. Vi är därför mycket noggranna i vår rekryteringsprocess. Vi tittar bland annat på historik i form av bakgrund och kvalifikationer. Men likaså de personliga egenskaperna. Vi tar givetvis alltid referenser för att försäkra oss om att personen lever upp till våra högt ställda krav.

Hyrrekrytering av personal i Gislaved och Värnamo
Bemanning i Gislaved och Värnamo

HYRREKRYTERING

Genom att använda formen hyrrekrytering kan du först hyra och sedan anställa medarbetaren – men bara om du vill.

Läs mer Rund knapp

REKOMMENDERAD ANSVARSFÖRDELNING

Vi är alltid noga med att ha en bra relation till våra kunder. Med en tydlig arbetsfördelning får man ett effektivare samarbete som alla tjänar på.

Läs mer Rund knapp

Personalförsäkring i Gislaved och Värnamo
Personalrekrytering i Gislaved och Värnamo

FÖRSÄKRING

Se hela vårt försäkringscertifikat.

Läs mer Rund knapp

ALLMÄNNA BESTÄMMELSER FÖR BEMANNING

Här kan du läsa alla våra leveransvillkor. Finns även som nerladdningsbar pdf.

Läs mer Rund knapp